Levně stavebniny koupíš,
snadno a rychle prodáš.

Je zde již 10400 inzerátů,
přidej i ty svůj inzerát.



Sádrovláknité desky durafort3000x1185 mm -12,5mm

Jméno: Jiří Sloupenský
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420725993068
Lokalita: Frýdek - Místek
Cena:
590 Kč
Zobrazeno: 8776x
 Všechny inzeráty uživatele
 Vytisknout inzerát
 Poslat inzerát kamarádovi
 Smazat inzerát
 Editovat inzerát

Nabídka

 Vloženo: 19.05.2014

Sádrovláknitá deska gips/vinyl durafort 2013n je homogenní (v každém bodě průřezu má stejné vlastnosti), má vysokou objemovou hmotnost a díky tomu i lepší vlastnosti v protipožární ochraně a ochraně proti hluku.
Je velmi odolná proti mechanickému poškození.
Je omyvatelná, má vysokou chemickou oidolnost- prti amoniaku, mýdlům, rozpouštědlům,kyselinám.

Pro tyto sádrovláknité desky je tak charakteristická vysoká stabilita, pevnost a odolnost. Suché konstrukce s těmito deskami mají výborné akustické vlastnosti i díky inteligentní kombinaci materiálů a skladby konstrukce, montované stěny se sádrovláknitými deskami mají vyšší hodnoty vzduchové neprůzvučnosti než s běžnými sádrokartonovými deskami.
Významnou oblastí uplatnění pro sádrovláknité systémy jsou dřevostavby, u nichž lze těmito deskami vyztužovat dřevěné konstrukce nosných stěn a používat je i v exteriéru.
Sádrovláknité desky umí přijímat přebytečnou vlhkost a vydávat ji do suchého vzduchu v prostoru. Vyvážený poměr tepelné izolace a akumulace tepla zajišťuje příjemné a zdravé klima v prostoru. Sádrovláknité systémy jsou určeny pro použití od sklepa až po střechu, pro rekonstrukce i novostavby, pro dílčí řešení až po celé objekty. V nabídce výrobců většinou nechybí sádrovláknité podlahové prvky, které tlumí zvuk kroků, tepelně izolují a brání šíření ohně.

K dispozici 90ks, !nové nepoužité!, část (cca 20ks) má rozměr 3500mm, uvedená cena je za jeden kus. Při větším odběru sleva.

Sádrovláknité desky durafort3000x1185 mm -12,5mm - fotogalerie

NáhledNáhled

detailní fotografie

Kontaktuj inzerenta

Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu.

Spolupracujeme: