Levně stavebniny koupíš,
snadno a rychle prodáš.

Je zde již 10398 inzerátů,
přidej i ty svůj inzerát.



Sálavý skleněný infrapanel FENIX GR 500, nový

Jméno: Andrea Konecna
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420607486037
Lokalita: Všechny lokality
Cena:
3 900 Kč
Zobrazeno: 396x
 Všechny inzeráty uživatele
 Vytisknout inzerát
 Poslat inzerát kamarádovi
 Smazat inzerát
 Editovat inzerát

Nabídka

 Vloženo: 13.03.2023

Prodám sálavý skleněný panel GR, 500W (900x600x10mm) v zelenožluté barvě. Na stavbě jsme nakonec nevyužili, je zcela nový, nikdy nepoužitý. Původní cena 9.250,- Kč.
Skleněné panely se skládají z tvrzené skleněné desky (barevné skla tl. 10 mm/zrcadlo tl. 8mm), topného elementu, omezovacího termostatu a přívodního kabelu. Standardně jsou určeny k pevné instalaci na stěnu, s použitím podpěr je lze i postavit na podlahu (příslušenství).
Protože jsou panely určeny k zapojení do instalační krabice a kromě tepelné pojistky nemají další ovládací prvky, je nutné řídit jejich provoz nadřazenou regulací - prostorovým termostatem nebo centrální regulací. U novostaveb je regulace součástí koncepčního řešení, u rekonstrukcí doporučujeme využít systémy bezdrátové regulace.
PŘÍSLUŠENSTVÍ - ke skleněným panelům lze dokoupit další příslušenství - například podpěry, umožňující postavení panelu na podlahu, nebo držáky ručníku, které standardní panel změní v elegantní koupelnové topidlo.

Sklo je materiál, který je velmi estetickým a nadčasovým doplňkem v koupelnách, obytných místnostech, i v různých reprezentativních prostorech. Panely jsou proto vhodné v podstatě do jakéhokoliv interiéru.

UPOZORNĚNÍ: Panely lze zavěsit na výšku i na šířku, vždy však výhradně ve svislé poloze (na stěnu). Nástěnné konzoly jsou součástí výrobku, balení ale neobsahuje fixační materiál (hmoždinky, vruty), které je nutno přizpůsobit typu konstrukce. Pro montované konstrukce (např. sádrokarton) doporučujeme použít speciální hmoždinky s potřebnou únosností (kovová hmoždinka MOLLY/Rigips; plastová hmoždinka HARTMUT/Knauf). Po zavěšení zůstává mezi zadní stranou panelu a nosnou konstrukcí vzdálenost 50mm.
Přívodní vodiče panelů GR mohou být opatřeny vidlicí (varianta pro exportní trhy), odstranění vidlice při zapojení do instalační krabice není důvodem pro ztrátu záruky.

Rozměry balení: 930 x 640 x 75 (mm)
Hmotnost balení: 24.5 (kg)
Rozměr výrobku: 900 x 600 x 10 (mm)
Napájecí napětí: 230 V / 50 Hz
Krytí: IP 44
Umístění: možnost instalace na hořlavý podklad C, D
Návod k použití: Ke stažení
Třída izolace: II.
Termostat: omezovací termostat
Odstupové vzdálenosti: spodní hrana 5 / boční a horní 10 /čelní stěna 50 (cm)
Délka kabelu: 1 m
Příkon: 500 W

Sálavý skleněný infrapanel FENIX GR 500, nový - fotogalerie

NáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie

Kontaktuj inzerenta

Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu.

Spolupracujeme: