Levně stavebniny koupíš,
snadno a rychle prodáš.

Je zde již 10372 inzerátů,
přidej i ty svůj inzerát.



Kalkulátor spotřeby Sádrokarton, Ytong, Obklady,

Jméno: Martin Červený
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420776025027
Lokalita: Všechny lokality
Cena:
290 Kč
Zobrazeno: 27696x
 Všechny inzeráty uživatele
 Vytisknout inzerát
 Poslat inzerát kamarádovi
 Smazat inzerát
 Editovat inzerát

Nabídka

 Vloženo: 14.09.2011

Nabízím programy na normování spotřeby materiálu ve stavebnictví.

Kalkulátory spotřeby:

Kalkulátor spotřeby Sádrokarton

Kalkulátor spotřeby Ytong

Kalkulátor spotřeby Malířské práce

Kalkulátor spotřeby Obklady a dlažba

Kalkulátor spotřeby materiálu Zdění a Omítky

Tvorba cenové nabídky a fakturace

Více náhledů a informací na www.rodutdata.cz

Kniha jízd aj.
Popis programu:
RodutData Rozpočtový program SDK v.1.1.2 je program vhodný pro podnikatele ve stavebnictví, kteří potřebují pro svoji práci rychlý, přehledný a hlavně jednoduchý program, který umožňuje normování materiálu a tvorbu cenových nabídek včetně souvisejících údajů a dat. Program nabízí více než 30 druhů nejběžnějších sádrokartonových konstrukcí (příčky, podhledy, volně stojící stěny, před stěny aj.) Stačí zadat celkovou plochu a program spočítá cenu a spotřebu materiálu Vámi zadané výměry. Program je vytvořen v Microsoft Office Excel, proto jej lze použít na jakémkoliv počítači kde je nainstalovaný již zmiňovaný Microsoft Office 2007 a novější nebo Microsoft Office 2003.

RodutData kalkulátor Obkladů a dlažeb. Program umožňuje vypočítat ze zadané plochy, nebo celkového rozměru spotřebu obkladu (dlažby), množství použitého lepidla a spárovací hmoty. Program vše vypočítá ze zadané specifikace obkladu (rozměru obkladu, listel, profilů, zubu hřebene a šíře spáry). Výsledkem je v přehledné tabulce zobrazení spotřeby na celkovou plochu obkládané plochy - počet dlaždic, počet listel (profilů), počet balení obkladu,množství potřebného lepidla a spárovací hmoty.
V dalším kroku je možné udělat cenovou nabídku dle kalkulace spotřeby včetně položky \"obkladačské práce\", dále je zde možnost vložit další položky z databáze produktů

RodutData kalkulátor Ytong. Program umožňuje vypočítat ze zadané plochy, nebo celkového rozměru spotřebu materiálu Ytong, množství použité malty, lepidla a perlinky. Program vše vypočítá ze zadané specifikace (rozměru tvárnic, prostupů, překladu). Výsledkem je v přehledné tabulce zobrazení spotřeby materiálu na celou zeď - počet tvárnic, množství potřebné malty, lepidla, překladu a PVC Rohů.
Program umožňuje zadání až 8 zdí.
V dalším kroku je možné udělat cenovou nabídku dle kalkulace spotřeby včetně položek \"práce\", dále je zde možnost vložit další položky z databáze produktů

RodutData kalkulátor Malířské práce. Program umožňuje vypočítat ze zadané plochy, nebo celkového rozměru spotřebu materiálu malířské barvy dle normy od výrobců Primalex a Het. Další výhodou je možnost zvolení počtu nátěrů, štukování a penetrování podkladu. Z těchto podmínek program vypočítá spotřebu malby, štuku a penetrace pro celkovou plochu. V dalším kroku můžete přejít z kalkulátoru do cenové nabídky, kde lze doplnit položky za práci, nebo přidat jiný materiál, popř. nářadí.

RodutData kalkulátor spotřeby Omítky a Zdění. Program umožňuje vypočítat ze zadané plochy, nebo celkového rozměru spotřebu materiálu při zdění či omítání. Kalkulátor spočítá spotřebu pojiva (multibat) a písku. Norma pro výpočet pro zdění a omítání je dle výrobce výrobku Multibat Plus (dle potřeby můžete normu změnit). Další výhodou je možnost zvolení zda má program vypočítat spotřebu štuku pro danou plochu, malbu a penetraci . Z těchto podmínek program vypočítá kompletní spotřebu multibatu, písku, štuku a malby pro celkovou plochu. V dalším kroku můžete přejít z kalkulátoru do cenové nabídky, kde lze doplnit položky za práci, nebo přidat jiný materiál, popř. nářadí.

Program je dodáván na originálním CD RodutData(www.rodutdata.cz)

Součástí zásilky je doklad o zaplacení (po domluvě lze vystavit fakturu na firmu)

Více náhledů a informací na www.rodutdata.cz
Cena od 290 Kč

Kalkulátor spotřeby Sádrokarton, Ytong, Obklady, - fotogalerie

NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie

Kontaktuj inzerenta

Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu.

Spolupracujeme: